מגיל צעיר ספגתי את ניחוחות ריח האפייה בבית אמא, ממנה
שאבתי את חדוות היצירה ותשומת הלב לפרטים הקטנים.
עבורי מלאכת האפייה הינה דרך ביטוי לאהבה ונתינה מכל
הלב תוך הקדשת מחשבה לכל עוגייה ועוגייה.
השתלמתי בסדנאות שונות וסיימתי את לימודי הקונדיטוריה
בבית הספר "אסטלה כיתת אמן לקונדיטוריה", בו מלמדים
בשיטות הנהוגות בבתי ספר עיליים בחו"ל.
במושבה הציורית והפסטורלית מזכרת בתיה, המעוררת השראה,
אופה אני במטבח הפרטי מגוון רחב של עוגיות טעימות ומיוחדות
במבחר טעמים. כל זאת ללא שימוש בחומרים משמרים וצבעי
מאכל ולצד שמירת סטנדרטים גבוהים ואיכות ללא פשרות.
הכל נאפה למענכם לפי בחירתכם, במרכיבים טריים הנרכשים
סמוך להכנה, לכן מומלץ להזמין מראש.